DESPRE NOI

O scurtă introducere în

LUMEA WEBSITE-URILOR DE CALITATE

Avem peste 6 ani de dezvoltare de site-uri web în spate și sute de proiecte, toate livrate la timp și conform înțelegerilor inițiale. Mai plusăm spunând că și noi cândva ne ocupăm cu instalatul temelor și ne durea sufletul ori de câte ori eram sunați după ce livrasem un site că nu funcționează nu știu ce plugin. Din fericire, am găsit calea spre fericirea clienților noștri și liniștea noastră, așa că website-urile dezvoltate de noi sunt, de regulă, evaluate la mult mai mulți bani.

Totuși, dacă te întrebi de ce am ales să vindem site-uri web custom la preț de cms cu tema prefabrica, ne poți contacta și îți vom oferi răspunsuri la toate întrebările pe care le ai.

antofe-website.webp

TOTUSI,

DE CE SA LUCREZI CU NOI?

Vechiul tău site web poate să devină noul tău site web dar muuuuulllltttt îmbunătățit. Vom păstra toată partea de design (bănuind că îți place) și o vom replică folosind sistemul nostru. La final vei avea același site web în față însă mult mai ușor de administrat în spate și mult mai iubit de motoarele de căutare. E că și cum ai plantă un motor de supercar într-o mașînă de familie în timp ce nu ai umba deloc la caroserie.

6+

ANI DE EXPERIENTA

300+

PROIECTE FINALIZATE

20+

DEZVOLTATORI WEB

300+

CLIENTI MULTUMITI

TESTIMONIALE

Ce spun clienții noștri?

Profesionalism. Seriozitate. Punctualitate.
Sunt cuvintele care descriu perfect modul in care s-a desfășurat interacțiunea pentru site-ul greenmove . Întreaga echipa de magicieni m-au susținut cu idei și sugestii care au dus la rezultatul dorit .
Va multumesc pentru suportul și răbdarea de care ati dat dovada ,iar cu siguranța o sa va recomand mai departe celor care au nevoie de un website bine realizat

Georgiana Anton

Recomand tuturor cu incredere. Am apelat pt un logo. Echipa a fost prompta si a venit cu idei care mi s-au potrivit. Cu siguranta voi mai apela la serviciile lor. Multumesc!

Vali Avram

Pentru a oferi un review este nevoie să cumpănim cu atenție și să nu acționăm la impuls, lecție pe care am invățat-o în timp. Când ciocnim șampania, toată lumea este bucuroasă, dar ce facem după? Pentru mine este mult mai important ce se întâmplă ulterior, întrucât serviciile post-vânzare pot trece sau nu testul. Niciun proiect nu este ușor dacă îți dorești un rezultat bun, iar faptul că echipa tratează cu seriozitate și fiecare cerință ulterioară, este un lucru de ținut minte.

Oana D

Felicitari pentru cea mai tare echipa! Dupa 4 incercari nereusite in sfarsit sunt mandru ca am un site deosebit care pune in valoare produsele mele. Baieti de nota 10 ,rapizi, seriosi, atenti la detalii ! Sunt mandru ca am ales Creare Site Web! Toata echipa mea  va multumeste!

Alexandu M

Vrei viteza de încărcare, prima poziție în motoarele de căutare și un design unic? Vrei sa lucrezi cu o echipa care e pasionata și NU întârzie termenele de livrare? Atunci alegi Creare Site Web 5. După multe încercări eșuate cu alte firme am ajuns la ei. Tot ceea ce pot spune este Bravo, mulțumesc Andrei și țineți-o tot așa

Mircea F

dezvoltare-site-web.webp

TE INTREBI DE CE LIVRAM

WEBSITE-URI ACCESIBILE?

Site-urile web comandate de pe această pagină (făcută special pentru asta după cum bine se poate observă) sunt probabil cele mai ieftine site-uri web custom din Europa. Ce ne facem să credem asta? Intră în contact cu noi și îți dăm tot contextul. Tot ceea ce contează însă la finalul zilei este că tu poți, cu doar câțiva lei, să faci o investiție care să conteze pentru tine și afacerea ta iar noi câștigăm un prieten.

Cât de greu de folosit va fi noul website?

Interfața de administrare este ușor de utilizat, așa că dacă ați mai editat un fișier de tip word, daca ați mai folosit uzual internetul sau dacă pur și simplu ați mai utilizat o rețea de socializare, nu ar trebui să va ia mai mult de 10 minute pentru a învăța cum să gestionați întreg conținutul website-ului.

Ce fac dacă website-ul nu mai funcționează după achiziție?

Nu-ți face probleme, website-urile dezvoltate de noi au garanție de 6 luni după livrarea acestora. Așadar, orice problemă care apare și are de a face cu modul de dezvoltare, va fi remediată în cel mai scurt timp posibil.

Va fi nevoie de mentenanță periodică?

NU! Pentru că tot ce ai nevoie este un serviciu de hosting pentru a funcționa. Website-ul este va fi dezvoltat în limbaje de programare stabile și scalabile, astfel că la livrarea website-ului, poți considera că acesta îți aparține în totalitate, că nu vei avea nevoie de servicii de mentenanță.

Cât de mult contează viteza de încărcare?

Viteza de încărcare a unui website este extrem de importantă pentru experiența utilizatorului, dar mai ales pentru partea de SEO  (Search Engine Optimization). Cu alte cuvinte, dacă un site web are resursele bine-optimizate, iar paginile lui se încarcă rapid, vei avea parte de utilizatori fericiți și o poziție mai bună pe Google (sau alte motoare de căutare).

intrebari-frecvente.webp

SE INTAMPLA SA

AI NEVOIE DE DETALII SUPLIMENTARE?

CONTACTEAZA-NE

Pentru orice nelămurire pe care o ai,
îți stăm la dispoziție prin următoarele metode de contact: